‘Zo gaat de PVV dat doen’

Geplaatst: 26 augustus, 2016 in Blog, column
Tags:, , , , , ,

Iedereen die roept dat de PVV Geert Wilders het vod heeft geschreven om regeringsverantwoordelijkheid te ontlopen heeft het fout.

Geert Wilders wil graven aan de poten van de Nederlandse democratie. Geert Wilders wil de fascistische haters mobiliseren. Hij wil een ‘Sturmabteilung.’ Hij wil een islamofobe versie van de ‘Kristallnacht‘ ontketenen

Het is een kwestie van tijd voor een van de staten binnen de EU een fascistische regering installeert. Kijk naar Frankrijk, waar de islamofobie en xenofobie hoogtij viert met het boerkiniverbod.

Eenvoudige geesten worden gevoed met angst voor de islam en alles wat erbij hoort. Het vodje van Geert Wilders is getikt voor de eenvoudige geesten. Fascistische leiders moeten het hebben van eenvoudige, angstige geesten. Want zij zijn de kurk waar fascisme op drijft.

Laat u zich dit deel van het onderstaande PVV-vod even tot u doordringen, u mag raden wie het aan zal spreken en welk soort personen het zal mobiliseren. Ik wens Nederland veel wijsheid toe. En sterkte, heel veel sterkte.

pvv

 

 

reacties
  1. Maarten schreef:

    Dank. Die sterkte hebben we nodig…

  2. Hannie schreef:

    Daar hoef ik maar 1 keer naar te raden, dan ga ik meteen naar de volgende ronde.

  3. Piet Konings schreef:

    Weinig nut zal het hebben om zijn aanhangers eenvoudig van geest te gaan noemen..

Plaats een reactie