Scharende lesbiennes in de Donald Duck

Geplaatst: 4 april, 2019 in Blog, column

Ik kon mijn ogen en oren niet geloven, lesbiennes in de Donald Duck! Waar moet dit naar toe. Worden onze dochters zo beïnvloed ja, zelfs gesommeerd om een lesbische levensstijl te overwegen? Zijn er linkse krachten in de redactie van de Donald Duck die linkse pornografische ideeën pushen? Is er linkse indoctrinatie gaande in onze Donald Duck? Niets lijkt veilig voor linkse indoctrinatie. Blijkbaar zijn er naast linkse leraren nu ook linkse strip-uitgevers actief die Nederlandse kinderen willen verzieken met linkse perversies.

Ik vraag me af of er een meldpunt voor strips kan worden gemaakt, dan geef ik meteen de Donald Duck aan.

Hoewel ik, blijkbaar heb ik een goede gezonde Hollandse smaak, de Donald Duck nog nooit leuk gevonden heb of zelfs maar heb gelezen weet ik nu al wat het gevolg zal zijn van de scharende lesbiennes in de Donald Duck. Homoseksuele mannen die het met elkaar doen in de Sjors en Sjimmie ja, Sjors en Sjimmie die het met elkaar doen. Ik heb niks tegen homo’s en ben geen racist maarrrr ..!

Mijn kinderen mogen geen stripbladen meer lezen en hun leesboeken controleer ik op on-Hollandse activiteiten. Mijn kinderen worden geen homo en zullen zich niet laten onderdrukken door minderheden. Je mag verdomme toch wel trots zijn op je heteroseksualiteit en je blanke huid, het moet niet gekker worden!

Kijk, ik ben tolerant maar er zijn grenzen. Kinderen begrijpen tolerantie niet, zijn nog niet aan tolerantie toe. Tolerantie begrijp je pas als je kinderen hebt die je moet beschermen tegen linkse indoctrinatie, opdringerige homoseksuele uitingen en schaamte voor je blanke huid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s