Wierd wil de zwarte pagina die Urk heet wit wassen

Geplaatst: 14 maart, 2019 in Blog, column

wierdU leest het goed. Ik heb niet naar de podcast geluisterd. Ik ben namelijk niet zijn doelgroep. Het is een podcast voor mensen die, net als Wierd een hekel aan antiracisten hebben, een hekel aan de door hem zo verafschuwde ‘Gutmenschen’, die voor het gemak links worden genoemd. Mensen die inclusief proberen te zijn.

Wordt ‘links’ de nieuwe kakkerlak? Is dit het Rwandese model waar via radio, tv en podcasts links voor rotte vis wordt uitgemaakt en er een volksopstand zal ontstaan waar de honden geen brood van lusten?

Ik mag hopen van niet. Maar als Urk een voorproefje is van wat komen gaat moet ik nog zien of het racistische geweld koren op de molen van links is. Het is volgens mij vooral koren op de molen van de racist die leest, ziet en hoort dat links ze een loer wil draaien met “Urk.”

Wierd is uit op een ordinaire matpartij om de vredelievende antiracist die ageert tegen geweld als dat in Urk de mond te snoeren en om de zwarte pagina die Urk heet wit te wassen. Vandaar die podcast.

Send in the troops.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s