De kut van de moeder van Stef Blok

Geplaatst: 18 augustus, 2018 in Blog, column

De kut van de moeder van Stef Blok hield haar lippen stijf op elkaar en wilde geen commentaar geven op wat ze van was bevallen. Hetgeen volstrekt begrijpelijk is. Kutten waren destijds nog niet mondig met grote gezinnen tot gevolg. Kutten wisten niet beter, waren slecht geïnformeerd en dachten dat alles wat de vliezen deed breken eruit geperst moest worden. (Beval is beval) Met Stef Blok tot gevolg.

Er zijn natuurlijk veel meer kutten die zonder weerwoord misbaksels als Stef Blok hebben voorgebracht, maar vandaag staat de kut van moeder Blok in de schijnwerper. 

Veel neoliberale kutten steunen de kut van mevrouw Blok. De prominente kut van de moeder van Mark Rutte wist in een persbericht te vertellen dat ze volledig achter de kut van de moeder van Stef Blok stond.

Nederland was ooit een vooruitstrevend kutland maar sinds de pers alle kutscheten van kutten van een zeker allooi uitgebreid en zonder kritische noten, sterker nog, met volledige instemming uitgebreid aandacht geeft gaat het fout met kutland Nederland.

Ik zou dan ook tegen alle progressieve kutten in Nederland willen zeggen: “Stop het persen!”

Nawee: Ik had als ‘punchline ‘stoppen met soppen’ willen gebruiken, maar dit is een serieuze zaak en met neoliberale kutten moet je niet soppen spotten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s