Joris en de dorstige duif

Geplaatst: 27 juli, 2018 in Blog, column

Het was een warme dag en Joris zat in de schaduw van de grote boom in de tuin met zijn voeten in een afwasbak met verkoelend water. Een duif landde pardoes voor het voetbadje van Joris. Hij wilde een slokje drinken uit het badje, maar trok een vies gezicht toen hij het water zag. Joris verontschuldigde zich; hij had zijn voeten niet gewassen.

Joris werd wakker en gooide zijn voetbadje leeg in de tuin.  Hij besloot een waterbadje met schoon water voor de vogels te maken zodat ze niet ziek zouden worden of zouden gaan klagen over het vieze water.

Joris haalde 4 flessen bronwater van Nestlé uit de koelkast. Nestlé had het allerbeste water volgens de reclame. En nu het water zo schaars was kwam het bronwater van Nestlé prima van pas.

Die nacht droomde Joris van vogels en het bronwater van Nestlé. En de vogels en Joris bedankten mijnheer Nestlé voor het water dat ze uit de grond haalden. En mijnheer Nestlé beloofde aan Joris en de vogels dat ze zoveel mogelijk water uit de grond zouden pompen voor als het al te warm en te droog werd.

Dank u wel mijnheer Nestlé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s