De man met het spraakgebrek

Geplaatst: 23 april, 2018 in Blog, column

“Een onsje sneuworst graag,” zei de man met het spraakgebrek. “Snijworst!”, riep de slager triomfantelijk corrigerend, belerend en blij, “Snijworst!”

Iedereen in de slagerij moest lachen. Het was zaterdagmiddag tegen sluitingstijd en dan moest het vlees op en deed de slager allerlei vlees in de aanbieding. Door de drukte moesten de koopjesjagers zelfs een nummertje trekken om voordringen te voorkomen.

Helaas was de man met het spraakgebrek in een slecht humeur. Hij had slecht geslapen en was die ochtend bovendien met het verkeerde been uit bed gestapt. Met datzelfde been sprong de man behendig over de toonbank. Hij greep een vleesmes, dwong de slager zijn broek te laten zakken en sneed vervolgens de penis van de slager af. “Snijworst,” mompelde de slager en viel vervolgens hevig bloedend flauw.

Even was het heel stil in de slagerij tot een grapjas “Sneuworst!”, riep. Iedereen moest lachen. De man met het spraakgebrek was een beetje geschrokken van zijn daad en belde 112. “Er liegt hier een zwaar gewoonde man die hevig bloot en ik heb zijn pens in mijn hand,” zei de man met het spraakgebrek. Iedereen in de slagerij moest lachen om zoveel spraakgebrek. Sinds de laatste boerderijbrand had het dorp niet zoveel pret gehad. Bovendien was de penis van de slager veel kleiner dan je van een slager zou verwachten. Dubbel pret dus.

Toen de rechter het relaas aangehoord had moest hij ook een beetje lachen en zei dat hij leuter in de week uitspraak zou doen.

P.S. De piem van de slager is weer aangenaaid en alles doet het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s