illegale hosties

Geplaatst: 22 februari, 2018 in Blog, column, Fictie

Die middag had ik een afspraak met de dokter voor een prostaatcontrole. Daarom had ik de dag daarvoor alleen witbrood met banaan en smeuïge pindakaas gegeten om te voorkomen dat ik op de dag des oordeels zou moeten poepen.  Niks viezer dan in de bibs van een persoon te peuren die net gepoept heeft nietwaar? Bovendien had ik dagcrème meegenomen om mijn aars mee in te smeren. Om op het moment suprême te voorkomen dat de dokter vervelende luchtjes zou ruiken.

De politie had besloten tot een lik-op-stuk beleid voor personen die illegaal handelden in hosties. Het was de politie opgevallen dat misdienaars en pastoors in duurdere auto’s reden en dure horloges van Rolex droegen. Blijkbaar was er grof geld te verdienen met de hostie-handel.

We hadden geluk toen we door een katholieke wijk patrouilleerden. Het raampje van een dure Mercedes met getint glas ging open. Een lege toiletrol, een geliefd verpakkingsmiddel voor illegaal verhandelde hosties,  werd uit het raam gegooid. We hielden het vehikel aan voor een onderzoek.

We vonden een lege keukenrol vol hosties, een partij lege toiletrollen en 1500 euro in contanten. In de kofferbak lagen twee misdienaarsoutfits van dure makelij. We namen alles in beslag, inclusief een Rolex ter waarde van 10.000 euro en een dure zonnebril van Ray Ban. Missie geslaagd!

Toen ik op de behandeltafel van de dokter lag voelde ik me niet op mijn gemak. Na de controle zei de dokter dat alles goed was. Mijn prostaat kon weer een jaar vooruit. Ik bedankte de dokter en keerde huiswaarts. Maar ik piekerde over mijn achterwerk. Of het er wel goed verzorgd uitzag. Want zeg nou zelf, er zit altijd altijd wel een beetje poep op een vinger die in je achterwerk gestoken wordt. En poep stinkt, wat je er ook opsmeert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s