Tranen met pauselijke tuiten

Geplaatst: 17 januari, 2018 in Blog, column

Een stel van mijn werknemers hebben kinderen misbruikt, hun leven verwoest. Daarom ga ik met u bidden en huilen. Huilen om al dat leed. Ik luister naar u. Ik hoor u. Maar …

Niet alleen de slachtoffers van het misbruik, maar ook de geestelijken lijden onder de misbruikschandalen. (sic)

U leest het goed: “Ook die fucking geestelijken lijden onder de misbruikschandalen.” En dat is de bedoeling natuurlijk niet. Geestelijken niet meer vertrouwen, ouders die hun kinderen niet meer tot de geestelijken laten komen. Geestelijken die niet langer ongestoord aan hun gerief kunnen komen, niet langer kunnen klaarkomen in de onschuldige mondjes van kinderen die in de hel terecht zijn gekomen.

U paus, mag wat mij betreft, samen met uw smerige werknemers in de hel terecht komen, waar uw aars 1000 x 1000 jaar met een flinke komkommer uitgewoond wordt en uw mond met een trechter gevuld wordt met het zaad dat uw volgzame kinderen hebben moeten doorslikken. En iedere keer als uw lever is opgezwollen tot een prachtige foie gras, diezelfde lever onverdoofd wordt vervangen met een donorlever van een van uw werknemers om het proces te kunnen herhalen. Enzovoort, enzovoort.

Dat, wanneer uw misbruikte kinderen het Koninkrijk Gods betreden, iedere keer als ze naar het toilet gaan, poepen, schijten en doorspoelen, u wordt overspoeld door stront en pis. Want u paus, u verdient niet beter. Ik zal nooit een traan om u laten. U verdient alles wat slecht is. Want u bent het kwaad, tot in de eeuwigheid.

Amen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s