“Allahoe Akbar,” roepen

Geplaatst: 1 oktober, 2017 in Blog

Ik lees een bericht over een persoon die in Frankrijk een stel personen overhoop stak. Vreselijk bericht. De man is doodgeschoten, men gaat uit van een terreurdaad. En hij riep: “Allahoe akbar” Vreselijk allemaal. Dat staat buiten kijf.

Maar dat Allahoe akbar geroep. “Allah is groot en ik steek je overhoop, Allah is groot en ik snij je keel door.” Wat is dat voor iets merkwaardigs. Hou daar eens mee op. Het enige wat je ermee bereikt is dat de vrome moslim die Allahoe akbar zegt om zijn of haar God te eren met een scheef oog wordt aangekeken door de islamofoob die het allemaal niet zo goed snapt. Dus: Alleen Allahoe akbar in de juiste context gebruiken. Als je iemand wilt doodsteken roep dan: “Banzai!”, of “lang leve de koning!”, of wat dan ook. Maar Allah misbruiken om iemand om zeep te helpen, dan mag je van mij een enge ziekte krijgen. Dit geld ook voor andere geloven natuurlijk, maar vandaag tackelen we Allahoe akbar.

Wat mij bijzonder ergert is dat de media altijd als de kippen bij zijn als er Allahoe akbar geroepen wordt. Bij een ‘gewone’ steekpartij lezen we nooit wat er geroepen en geschreeuwd werd. Heb je ooit: “Ik steek je overhoop vuile kuthoer!”, gelezen in de krant wegens een steekpartij bij een familieruzie? Of: “Als we nu niet gaan neuken maak ik je hartstikke dood!” Lees je nooit iets over. Ik bedoel, een keer Allahoe akbar roepen en de media weet precies wat de idioot riep.

Om de krant te halen moet je haast wel: “Allahoe akbar,” roepen in plaats van: “Vuile huichelaar,” anders weet niemand wat je hebt gezegd en wil geen enkele journalist noteren wat er gezegd is.

En dát lieve mensen maakt de moslim bij voorbaat verdacht als hij wil bidden en Allahoe akbar zegt en daarom gniffelen we om onze Nederlandse dronken buurman als hij: “Ik wil neuken, want anders..!”, schreeuwt naar zijn vrouw.

reacties
  1. […] – Eerder verschenen bij Defrysk. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s