Gereformeerd leed

Geplaatst: 10 juli, 2017 in Blog, Fictie

‘Maar Ik zeg u, dat zo wie een vrouw aan ziet, om dezelve te begeren, die heeft alrede overspel in zijn hart met haar gedaan’.

En Wim zag hoe God in een vuurrode duivel veranderde. Hoe Jezus van zijn kruis sprong en veranderde in een bloedmooi meisje met stevige borsten die dropen van het moedermelk. “Help mij,” smeekte het bloedmooie meisje en bood Wim de borst. Wim zoog al het melk uit haar borsten en liet een flinke boer. De duivel gaf Wim een schouderklopje. “Je staat er gekleurd op Willem!”, zei hij bemoedigend. Wim werd verblind door een lichtflits en hoorde een zoemend geluid. Toen zag Willem zijn Candy die hij verstopt had in de garage. “Je wilt toch niet dat het vrouwtje jouw pornoboekje vindt Wim? En wat een mooie foto’s.” Bert lachte spottend en liet Wim zien hoe op iedere pagina in de Candy een haarscherpe foto van hem en het bloedmooie meisje met haar druipende borsten waaraan hij zich laafde stond.

‘De Heer zegt tegen zijn volk: ‘Kom allemaal! Kom hierheen. Want ik heb water voor iedereen die dorst heeft. Ook al heb je geen geld, bij mij kun je eten kopen. Hier kun je melk en wijn krijgen, en je hoeft er niets voor te betalen!’

Bert hield zijn hand op. Er zat een groot gat in zijn hand die gevuld moest worden. Wim probeerde het gat te vullen met een prop papiergeld. Maar de prop was te klein. En Bert maakte een prop van nog meer papiergeld en nog meer papiergeld tot al het papiergeld op was. Maar alle proppen vielen door het gat in de hand van Bert. Het bloedmooie meisje at alle proppen papiergeld op. Ze at en at tot haar borsten bijna barstten, haar tepels moedermelk spoten en Wim gedwongen werd zich tegoed te doen aan het witte nat in haar borsten. Wim voelde een golf van genot in zijn onderlijf. Hij kreeg een orgasme en schrok wakker.

Mer een zwaar schuldgevoel droop Wim af naar de badkamer om zich te verschonen. Het zaad bleef maar uit zijn penis stromen. Wim keek in de spiegel en keek naar zijn borsten. Melk spoot uit zijn tepels: “Je staat er weer gekleurd op Wim..” Wim schrok nu echt wakker.

Gelukkig had Wim een eigen spaarrekening waar zijn vrouw niets van wist. Waar hij Bert voorlopig mee kon betalen. Waar hij de loonsverhoging voor het bloedmooie meisje voorlopig mee kon betalen.

Toen Wim die ochtend zijn winkel opende stond het bloedmooie meisje hem al, samen met Bert op te wachten. Bert liep meteen door naar het kantoortje van Wim. Bert ging in de leunstoel zitten en keek Wim uitdagend aan. Wim zei niets; hij wist dat God hem strafte voor zijn zonden en dat hij in een voorportaal van de hel terecht was gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s