Een gouden ring met diamantjes

Geplaatst: 7 juli, 2017 in Blog, Fictie

Toen het bloedmooie meisje klaagde over haar baas, vroeg Bert: “Hij kan niet van je afblijven? Hij vindt je leuk? Hij valt je lastig?” Het bloedmooie meisje knikte instemmend terwijl ze met haar tuitlippen een ballonnetje liet barsten. Bert snoof een vleugje Stimorol op, dacht even na en glimlachte: “Jij wilt toch een mooie gouden ring met diamantjes?” Het bloedmooie meisje keek Bert met haar grote, hondstrouwe, reebruine ogen aan en knikte instemmend. Ze gaf Bert een knuffel: “Ja, ja, ja!”

Het bloedmooie meisje trippelde naar buiten en wachtte achter de Spar bij het fietsenhok. Haar baas beende, dronken van geile verliefdheid achter haar aan en greep haar bij de bips. Het bloedmooie meisje draaide zich kirrend om en keek haar baas met haar grootste onschuldige ogen aan en trok haar schortje uit. Ze ontdeed zich van haar topje en toonde haar fiere borsten aan haar baas. Haar baas greep kwijlend naar haar ontblote bovenlijf en… “Klik.

Bert toonde met een brede glimlach zijn Polaroid terwijl er met een zoemend geluid een foto uit rolde. “Hallo Wim, je staat er mooi gekleurd op jongen, ik vraag me af wat je vrouw er van vindt. En wat het je waard is om dat te voorkomen natuurlijk.” Het bloedmooie meisje haastte zich, onder een toeziend knipoog van Bert terug in haar topje, streek haar schortje weer glad en trippelde kuis en onschuldig terug naar haar kassa.

Wim was gereformeerd, getrouwd, ouderling en God mag weten wat nog meer en kon zich geen schandaal veroorloven.

“Die!”, zei het bloedmooie meisje kirrend en wees naar een ring in de etalage van de juwelier. En Bert kocht een gouden ring met diamantjes voor het bloedmooie meisje als dank voor haar inspanningen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s