Mensen moedwillig laten verzuipen in de middellandse zee heeft niets met racisme te maken

Geplaatst: 19 maart, 2017 in Blog, column
Tags:, , , , ,

hulspasVandaag werd ik geconfronteerd met een tweet van Marcel Hulspas. Opvallend is dat hij vindt dat tegenstanders van immigratie de PVV groot hebben gemaakt. Mensen die vinden dat oorlogsvluchtelingen een veilige haven mogen zoeken in Nederland de PVV groot hebben gemaakt. Medemenselijkheid de PVV groot heeft gemaakt. Empathie voor de kanslozen de PVV heeft groot gemaakt.

Het kritiekloos overschrijven van het racistisch gebral van Geert wilders heeft de PVV niet groot gemaakt. De media, die iedere scheet van Geert Wilders breed uitmeten en als een duur parfum opsnuiven, hebben de PVV niet groot gemaakt. De stoere Nederlandse journalisten hebben de PVV niet groot gemaakt. Welnee! Marcel heeft ons dóór!

Links heeft de PVV groot gemaakt! Want links, nou ja, wat er van links is overgebleven, moet willoos toestaan hoe duizenden, ja duizenden!, van die immigranten, gelukzoekers en dobbernegers kansloos verzopen en godverdomme nog steeds verzuipen in de middellandse zee. Mensen met een tintje moedwillig laten verzuipen is niet racistisch. De-islamiseren heeft niets met racisme te maken. Misschien kunt u zelf nog een voorbeeld bedenken dat niets met racisme heeft te maken.

En om de PVV af te straffen voelde Marcel Hulspas zich genoodzaakt de PVV met deze tweet een keiharde klap in het gezicht te geven. Applaus en respect.

reacties
  • nexus m. schreef:

   Nu snap ik het helemaal! De tegenstanders van Adolf Hitler hebben hem ooit groot gemaakt, dus niet zijn medestanders. Daarom werd hij ook de Fuhrer van de absurditeit genoemd. Net als wij in ons land een Geblondeerde Fuhrer van de absurditeit hebben met zijn absurdistische medestanders. Vervolgens worden de absurditeiten in de regeringsbeleid overgenomen.

   Nu mijn welgemeende excuses omdat indien je de algemene logica zou willen begrijpen moet je over enige Europese cultuur beschikken, wat eigenlijk soms volledig ontbreekt in de huidige omstandigheden.

 1. Arnoud Hugo schreef:

  Ik dacht al: links? Waar? Wie?

 2. ikzelf schreef:

  Ik blijf me erover verbazen waarom de haatpruik alom geprezen wordt vanwege het veronderstelde feit dat hij “de zaken zo treffend weet te benoemen”, maar als je openlijke racisten openlijk racistisch noemt dan wordt je afgefakkeld door diezelfde alom. Over hypocrisie gesproken…

  Waarschijnlijk doet de waarheid pijn als-ie te dichtbij komt.

 3. wanpiepel schreef:

  Niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) die reddingsacties doen op de Middellandse Zee zijn medeplichtig aan het toenemend aantal migranten dat op zee verdrinkt. Dat zegt de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz.
  Bron: http://www.standaard.be/cnt/dmf20170324_02797363

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s