‘Jonge Christenen Amersfoort,’ reageren op een van mijn blogs

Geplaatst: 18 maart, 2017 in Blog, Maatschappij
Tags:, , ,

Ik wilde u dit pareltje niet onthouden. Een reactie op een van mijn stukjes.

Meneer DeFrysk,
De keiharde strijd tussen Christendom en Erdogan-islam vindt plaats op Europese bodem. U becommentarieert vanuit Canada, is het niet? Dat vinden wij te gemakkelijk, zoiets als uzelf in deze strijd geen volgeling van Christendom of islam, maar van niet bestaand en daarom onzinnig xzemenisme noemen, zoiets als niet links of rechts, maar bipoliticair zetel warmhoudend Pechtoldje zijn. Vanaf uw positie ver achter de zijlijn zou u zich met ónze strijd niet moeten willen bemoeien. Wij vermoeden dat deze post niet op uw blog plaatsen ook wel lekker makkelijk voor u zou wezen. Gewoon wegklikken, onder het motto wat DeFrysk niet plaatst, dat deert hem niet. Maar zo werkt het niet langer, beste relmening verkondigende Nederlandontvluchter. Omdat zulks u, op andere blogs, vaker verweten wordt hebben wij deze bijdrage gefotokopieerd, u mag dat gerust een vorm van zekerheidsstelling van geloofwaardigheid binnen onze eigen, Christelijke en rechtse, groepering noemen. Kop uit het zand nu, meneer DeFrysk, u mag als ‘opinierend’ blogger niet selectief meer met tegenspraak omgaan. Dit uw kans om als blogger serieus te worden genomen. Of om in 1x helemaal te worden weggezet als karakterloze, bemoeizieke, niet in de laatste plaats nitwitterige emigrant. Mogen wij daarom toch op uw ongemakkelijke reactie uit het ruime, van Erdogans islamiseringspolitiek gevrijwaard gebleven Canada rekenen, of is het over en sluiten voor u?

Strijdlustige groet, Jonge Christenen Amersfoort

reacties
 1. Chantal schreef:

  Woon je echt in Canada?

 2. ikzelf schreef:

  Nou, Jonge Christenen Amersfoort, daarmee hebben jullie je wel van jullie fraaiste kant laten zien. Kan iemand alleen maar commentaar leveren als hij direct betrokkenen is? Of is het commentaar niet juist interessanter als hij dat niet is en dus iets dichter bij een objectieve observatie kan komen?

  Vinden jullie het zelf kies om iemand “relmeningen” te verwijten als je zelf met termen als “niet bestaand en daarom onzinnig xzemenisme”, “niet links of rechts, maar bipoliticair zetel warmhoudend Pechtoldje “, “relmening verkondigende Nederlandontvluchter”, “karakterloos”, “bemoeiziek”, “nitwitterige emigrant”?

  Deze ‘open brief’ is niet eens een reactie op wat op deze blog geschreven werd, maar is niets meer of minder dan vuilspuiterij.

  Ik hoop voor het christendom (niet dat ik daar ook maar iets mee op heb) dat dit niet eens geschreven is door de Jonge Christenen Amersfoort, maar louter getrol, want een grotere afkeer van wat de christus heeft gepredikt kunnen jullie onmogelijk tentoonspreiden. Men zou voor minder pardoes pro-Erdogan worden. Nu ja, bij wijze van spreken dan.

  In ieder geval hebben jullie je kans om serieus genomen te worden ernstig gemist. En daar lig ik persoonlijk nou niet wakker van. De groeten terug, want van jullie hoef ik ze niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s