De Nederlandse xenofoob is ongekend wreed

Geplaatst: 1 maart, 2017 in Blog, column
Tags:, ,

Gisteren schreef ik over de wreedheden naar kinderen betreffende het kinderpardon. Vandaag lees ik waarom het kabinet, met kinderen die gevlucht zijn uit gebieden waar het leven geen pretje is, solt.

Een Syrisch kind dacht dat zijn vader dood was. Dit bleek niet zo te zijn. Een buitenkansje voor racistische, xenofobe haters om de jongen van dertien, die gezegend is met een mooie stem, via de ‘sociale’ media kapot te maken. Af te branden. Uit te schelden. En het land uit wil schoppen.

Met dank aan dit kabinet, met dank aan de laffe kritiekloze journalistiek, met dank aan lieden als Geert Wilders, Wierd Duk, Jan Roos en Thierry Baudet komen de fascisten uit alle hoeken en gaten gekropen. En kunnen ze losgaan op alles wat een tintje heeft.

De hooivorkenbrigade richt zich nu op een dertien-jarig kind. Een kínd!

Het VVD-PVDA kabinet geeft het goede voorbeeld door het kinderpardon te traineren. Als de fascist het na de verkiezingen het voor het zeggen krijgt zal, als het even kan, het kinderpardon helemáál afgeschaft worden.

Want de islam is een bedreiging voor de Nederlandse waarden. Want Nederland islamiseert. Want er moet naar ‘het volk’geluisterd worden. Want vol = vol. Want zwarte piet en blanke vla!

En een kind van dertien wordt daarom aan de schandpaal genageld door een stel nazi’s.

Ga op 15 maart stemmen, en straf de haters af, straf dit kabinet af, en straf het tuig af dat een kind van 13 denkt te moeten kapot maken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s