Leugenkeutel

Geplaatst: 3 februari, 2017 in Blog, column
Tags:, , , , ,

Glashard liegen, een kunst die mensen met een missie zoals daar zijn, xenofoben, racisten, fascisten, nazi’s en soortgelijk tuig  maar al te goed machtig zijn. Liegen om je gelijk te halen. Een gebeurtenis verzinnen. ‘The Bowling Green massacre´ een verzinsel om de islam aan te kunnen pakken. Nog eentje erbij verzinnen: ‘Obama deed ook een moslimban.’ Het gebeurt echt.  Trumps adviseur Kellyanne Conway deed dat in 19 seconden. Bron

Moest Fox eergisteren nog een leugenkeutel intrekken, vandaag 2 leugens in 19 seconden voor de goede zaak. U mag raden wat die goede zaak is. Tip: Het is iets met fascisme en xenofobie.

Verder wil ik de lezer van mijn blog nog wijzen op de strijd die gestreden moet worden tegen Geenstijl en Powned die op dit moment doende zijn met een haatactie tegen Anita Borst omdat een treiteraar van Powned een welverdiende tik van haar mocht ontvangen. Lees daarom het Blog van Frontaalnaakt en Christianarchy  over wat Anita Borst overkwam; om u scherp te houden en om u aan te moedigen in verzet te komen tegen het geenstijl/powned geteisem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s