Gaatje in je hoofd

Geplaatst: 1 december, 2016 in Blog, column

Iedereen heeft een gaatje in zijn hoofd. En als je er niet eentje hebt, dan komt dat later wel. Ook ik heb een gaatje in mijn hoofd. Je ziet het niet want het zit onder mijn haar. Omdat mijn gaatje vaak al na een paar dagen ging rieken naar hersenvocht waardoor ik maar blééf ontsmetten heb ik op advies van de dokter mijn gaatje laten vergroten. Nu kan ik mijn gat makkelijker ontsmetten. Als bijkomend voordeel kan ik er ’s nachts bovendien een kurk indrukken waardoor er geen hersenvocht lekt op mijn kussen. Ik verzorg het gat in mijn hoofd goed, om het rieken en het smetten te voorkomen en u waarschijnlijk ook.

Tegenwoordig lijkt men meer te willen pronken met het gaatje in hun hoofd.  En in plaats van de het gaatje te verzorgen en op te frissen laten ze hun hersenvocht rotten en bederven. Persoonlijk vind ik het geen gezicht, en de stank… Eerst was het een enkeling die zijn gaatje onverzorgd liet, niemand die er acht op sloeg. Maar het werden er steeds meer. En meer, en meer. Tegenwoordig ontkomen we niet meer aan de mensen die het gaatje in hun hoofd onverzorgd laten. Er zelfs mee pronken. Meerdere gaatjes in hun hoofd laten boren. Ik heb mensen gezien die gaatjes gezet hebben in de vorm van een swastika. Wat in die hoofden omgaat…

Tegen dit tuig is geen kruid gewassen en ik hoop dat u, net als ik, het gaatje in uw hoofd blijft verzorgen tot het gaatjesgajes uitgeraasd is en weldenkende gaatjesverzorgers de rotzooi weer eens mogen opruimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s