Van Bokhoven moet nog thuis komen

Geplaatst: 12 augustus, 2016 in Blog, column
Tags:, , ,

Van Bokhoven is de klos. Van Bokhoven was al de klos toen hij Van Gelder naar huis stuurde. Ik vraag me af hoe Van Bokhoven zijn terugkeer naar Nederland zal overleven. Niemand zal nog met hem willen werken. Niemand wil nog iets met Van Bokhoven te maken hebben. Over een paar maanden is Van Bokhoven werkeloos en apt hij bedremmeld naar Van Gelder. Sorry, ik had het niet zo bedoeld.

Maar Van Gelder reageert niet. Heeft zijn app niet gelezen. Want Van Gelder heeft Van Bokhoven op negeren gezet, misschien zelfs wel geblokkeerd. En van Bokhoven huilt bittere tranen. Van Bokhoven apt zijn vrouw. Ze reageert ook al niet. Ze wil van Van Bokhoven af.

De kinderen van Van Bokhoven worden gepest op school. En worden depressief. Willen de achternaam van hun moeder aannemen na de scheiding. Willen niets meer met hun vader te maken hebben.

Van Bokhoven is gesignaleerd op straat. Hij moet nog thuis komen. Maar hij wil niet, hij durft niet. Niemand houd nog langer van Van Bokhoven. Van Bokhoven apt nog een keer naar van Gelder… Geen sjoege.

Van Bokhoven slentert naar huis. Heel stilletjes. Laat zich op de bank knock-out vallen. Wordt de volgende middag om 3 uur wakker. Want er is niemand die hem nog wakker apt.

reacties
  1. L schreef:

    Die trainers en sportbobo’s zijn allemaal omhooggevallen gymleraren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s