Maggie May op de brandstapel

Geplaatst: 31 mei, 2016 in Blog, column
Tags:, , ,

Gisteren hoorde ik Maggie May op de radio. En ik schrok, want op een zeker moment hoorde ik…belletjesgeluiden. AAAAAAAAARRRRGGGGHHH!!! Welke idioot heeft belletjes toegevoegd aan dit in mijn ogen het enige goeie nummer van Rod Stewart (The Faces)?

Vanmorgen deed ik online onderzoek en vond een BBC-opname van Maggie May uit 1971. En wat hoorde ik? Die fokking belletjes weer! (Begint in minuut 2.45) Een van mijn favoriete nummers voorgoed om zeep geholpen door belletjes. Belletjes die er, ik zweer het je, eergisteren nog niet waren!

De idioot die vond dat belletjesgeluiden een prima toevoeging zou zijn aan het nummer Maggie May ‘should be shot and pissed on,’ zoals ze hier zo mooi zeggen. Daar Rod Stewart volgens Wikipedia het nummer zelf geproduceerd heeft hou ik hem verantwoordelijk voor het verknallen van het lied Maggie May.

Ik ben nooit een fan van Rod Stewart geweest, behoudens Maggie May. Streep erdoor, zand erover. Ik haat Rod Stewart nu, voor het vernielen van een van mijn lievelingsnummers met smakeloze belletjes.
Fokking belletjes Rod, give me a fucking break and fuck you. Up yours.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s