Korte broek

Geplaatst: 25 mei, 2016 in Blog, column, Dingen van de dag
Tags:, ,

Vanmorgen was het zover. Na een broeierige nacht was het tijd om mijn korte broek uit de kast te trekken. Ik vind het hier zomers te warm om een lange broek te kunnen dragen. Nu maakte ik me geen zorgen over mijn witte benen, ik maakte me meer zorgen over het feit dat mijn omvang toeneemt. Ik ben sowieso een tikkeltje obees, en ieder jaar komt er een een pondje bij.

Het is me gelukt mijn korte broek aan te trekken. Met moeite. Het tafereel dat zich rond mijn middel afspeelde deed me denken aan vroeger tijden toen je op de grond moest liggen om een veel te strakke spijkerbroek aan te kunnen trekken. Want hip. Maar het lukte. Net als destijds. De broekknoop haakt achter het knoopsgat van mijn korte broek. Yes!

“Ik zal u verder niet vervelen met de frustratie die je voelt als je weet dat je eigenlijk op dieet moet en ook weet dat het er nooit van zal komen.”

En nu zit ik hier in mijn korte broek, met als extra voorzorg een broekriem die, mocht de broekknoop het begeven, zal voorkomen dat mijn korte broek afzakt. En ik ga zo een paar nieuwe korte broeken kopen bij de Walmart, want mijn korte broeken zijn versleten en volledig uit de mode.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s