Loos terreur-alarm in Vancouver

Geplaatst: 16 januari, 2016 in Blog, Nieuws
Tags:, , , ,

mohammed-sharaz
De drie toeristen uit Manchester waren in Canada voor een oogbehandeling.

In Vancouver werd alarm geslagen toen een man van een groep van 3 Pakistaanse personen foto’s en video’s maakte in een winkelcentrum. Vooral de manier waarop hij dit deed leek verdacht. Hij bekeek de video’s en plaatjes  intensief en zoomde bij iedere foto die hij gemaakt had in om hem beter te kunnen bekijken.

De personen bleken uit Manchester te komen De persoon die de video’s en plaatjes schoot maakte die voor familie en vrienden thuis.

‘Hij maakt,’ aldus zijn vader Mohammed Sharaz, ‘foto’s en video’s van alles en iedereen omdat hij niet kan zien als u en ik en we zijn hier om mijn zoon te laten behandelen voor zijn oogaandoening.’

Toen Sharaz in de media zag dat er gewag werd gemaakt van het verdachte gedrag van het drietal belde hij de politie meteen om een en ander uit te leggen.

De politie ontmoette het drietal later en bevestigde dat ze inderdaad geen kwaad in de zin hadden.

Sharaz vertelde dat ze goed behandeld werden door de politie en dat hij zich meer zorgen maakte over het feit dat het ‘alarm’ de media had gehaald waardoor ze zich genoodzaakt voelden onder te duiken om de hooivorkbrigade van zich te houden.

‘Mijn zoon heeft een handicap, mijn vriend heeft een handicap, het lijkt me stug dat een terroristische organisatie ons gaat inhuren voor een aanslag,’ aldus Sharaz.

Bron: CBC news, British Columbia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s