Vluchteling-bling niet welkom in Denemarken

Geplaatst: 20 december, 2015 in Blog, column
Tags:,

Nu bekend is geworden dat vluchtelingen met bling met een waarde van meer dan 400 euro in Denemarken worden kaalgeplukt is het paniek. Alleen de vluchtelingen die echt niks hebben zijn nu nog welkom in Denemarken. Net als in Nederland waar alleen vluchtelingen zonder mobieltje welkom zijn, want een vluchteling met mobiel… enzovoort.

Snuf___Snuitje

2 bootvluchtelingen

Natuurlijk hebben die vermaledijde vluchtelingen elkaar allang gewaarschuwd met hun vluchtelingen-app en zijn die rakkers druk doende uit te vogelen waar ze het best geluk kunnen gaan zoeken.

Want die vluchtelingen komen alleen maar om te profiteren van onze welvaart. De bommen die wij voor hen op hun land gooien om de democratie te brengen en de griezels van Daesh te verjagen worden niet voldoende op prijs gesteld. De ondankbare honden. 

Ik stel dan ook voor met kerst een extra dot bommen op Syrië te gooien om te laten zien dat we het beste voorhebben met de Syrische bevolking. Want het zijn natuurlijk allemaal profiteurs die vluchtelingen, gelukszoekers die te lui zijn om te werken en onze banen afpakken. En die volgeladen bootjes? Die stuur je toch gewoon terug.

Allemaal onzin natuurlijk, maar we blijven lachen. Mary Christmas, ho ho ho!!  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s