De tweet van Geert Wilders

Geplaatst: 8 december, 2015 in Blog, column
Tags:, , , ,

‘En een afkeer van islam,’ aldus de tweet van Geert Wilders. Kunt u zich dat voorstellen. Dat u alleen welkom bent als Kamerlid als u een hekel heeft aan islamieten.

En dat u dat dan moet bewijzen. Met uw afkeer-tweets, uw Facebookpagina die bol staan van de afkeer van islam, met foto’s van u, protesterend bij alle azc’s die men wilde openen om oorlogsvluchtelingen op te vangen. U moet bewijzen dat u intolerant bent en een echte Hollander, een Germaan, blond en met blauwe ogen, net als Geert Wilders. Kuch. U moet bewijzen dat u actief de islam heeft bestreden.

U moet bewijzen dat u een racist bent. En roepen dat islam geen ras is. Maar dat een islamiet nu eenmaal vaak een tintje heeft. Daar komen Amerikaanse toestanden van. Maar waar gestreden wordt vallen spaanders, had hij maar geen tintje moeten hebben.

Het hoge woord is eruit. Een Kamerlid van de PVV dient een schaamteloze afkeer van de islam te hebben. En mensen die op de PVV stemmen weten dat nu. Een ‘Wir haben es nicht gewusst’ zal niet volstaan als u PVV stemt want u zal, zo is mijn overtuiging, daar op een goede dag op afgerekend worden. Net als al die andere slappe politici die lafjes met de racistische PVV-wind meewaaien voor eigen gewin en een Kamerzetel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s