Hoelang nog?

Geplaatst: 7 december, 2015 in Blog, column
Tags:, , , , , ,

ezgif.com-optimizeIk begin me zo langzamerhand af te vragen hoelang het nog duurt. Nu ook in Frankrijk racistisch rechts oprukt, hoelang nog? Hoelang nog voor de eerste ‘Euro-bruinhemden’ door de straten marcheren om te plunderen en misschien zelfs te moorden: ‘Want Daesh, moslim en koran.’ En alles moet weg.’

Een week heb ik onder een steen geleefd en heb ik alleen maar snooker gekeken. En in die week is er niets veranderd. Het is alleen maar erger geworden. Na het lezen van het nieuws voelde ik dezelfde schrik die ik een week niet gevoeld heb. Een weekje zonder nieuws en de eerste dosis ellende en onnozelheid komt harder aan dan gewoonlijk zo lijkt het wel.

Dezelfde taal, dezelfde retoriek, dezelfde idiotie. Inmiddels wil men [Wilders] op basis van een vage verdachtmaking alle asielzoekerscentra hermetisch afsluiten. Wil men iedere Syrische vluchteling en uiteindelijk alle overige moslims promoveren tot potentiële terroristen.

Daar komen ongelukken van kan ik u verzekeren, niemand weet wanneer, maar ik kan me niet voorstellen dat het nog lang zal duren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s