Cellulitis

Geplaatst: 23 november, 2015 in Blog, column
Tags:

Joris zat te mijmeren op een bankje in het park. Het was de eerste warme dag van het jaar en de zon scheen volop. ‘Rokjesdag,’ bedacht Joris met een glimlach en hij keek naar de witte benen van de dames die langs liepen.

Op een zeker moment zag Joris een dame in korte broek naderen. Je weet wel, zo’n hoog opgesneden korte spijkerbroek waar alleen dames met de mooiste, strakste benen mee wegkomen. Daarboven droeg ze een iets te kort, iets te strak, iets te laag uitgesneden hemdje.

Joris voelde een energie, haar energie, naderen. Met iedere stap die ze dichterbij kwam voelde Joris hoe hij steviger op zijn zitplek werd gedrukt. ‘Hoge hakken, wiegende heupen, borsten zonder bh.’ Joris voelde hoe zijn ogen uit zijn oogkassen gezogen werden toen ze recht tegenover hem stond. ‘Waarom loopt ze niet door?’  En haar witte benen zaten vol bobbeltjes en putjes.

De dame keek Joris aan met haar benen, recht in de ogen, schaamteloos, uitdagend. Alsof ze ieder moment naar hem toe zouden lopen om zijn schedel te kraken tussen haar dijen. ‘Cellulitis,‘ mompelde Joris. Verbijsterd keek Joris naar de mooiste benen die hij ooit gezien had. Benen, waarvan hij nog vaak zou dromen, benen waartussen hij zichzelf voor altijd zou willen verliezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s