Volksvervanging

Geplaatst: 3 november, 2015 in Blog, column
Tags:, , , , ,

En dan legt iemand uit dat Syrische mensen gewone mensen zijn. Want hij is in een azc geweest en heeft ze gezien, hij heeft ze gesproken. De onophoudelijke propaganda, de angstmachine stokt even. Even geen islamisering, geen xenofobie, geen geschreeuw, even wordt het heel stil. Je kunt een speld horen vallen.

azcneeStilte voor de storm. Want holle vaten klinken het hardst. De realiteit doet er niet toe. Het gaat om het gevoel. Dat ze onze dochters komen verkrachten, dat ze Nederland komen islamiseren. Dat ze het Nederlandse volk komen vervangen. (‘Volksvervanging’)

En de islamofoob, de neonazi, de xenofoob en ander tuig zullen alles doen om die waanideeën aan de man te brengen. Zal doorgaan met haat en angst zaaien. En mocht u een weldenkend persoon zijn, dan zal u met geweld en bedreiging op andere gedachten worden gebracht. En als de nood aan de man komt zullen ze uw dochter verkrachten, zullen ze u overhoop steken.

Roep daarom azc nee!, alle grenzen dicht! en minder minder minder!, voor uw dochter, voor uw gezin en voor uw lijf en leden.

reacties
  1. Ria van geem schreef:

    Achtelijke mensen die zo schreeuwen,ik snap die gasten niet ik zal ze ook nooit begrijpen het zijn mensen in nood die alles achter en niet voor een uitkering l,kunnen die schreeuwers niet zelf denken? Er is nog nooit een moslim land geweest die het westen heeft aangevallen,anders om gebeurt het wel er wonen in nederland 1,4 miljoen moslims en daar zijn 15 miljoen mensen bang voor ? Laat je nakijken aub ga wat nuttigs doen ga helpen in een coa kan je zelf zien wat die mensen hebben doorstaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s