De drie laffe blagen

Geplaatst: 3 augustus, 2015 in Fictie

De man van middelbare leeftijd doet de kofferbak van de auto van zijn ernstig zieke vriendin open om haar boodschappen in te doen. Zijn ernstig zieke vriendin kijkt bewonderend toe hoe hij met handige bewegingen de winkelkar leegt. In de auto van de man van middelbare leeftijd bewondert zijn hond het tafereel: ‘Wat heb ik toch een stoer baasje!’ Maar dan slaat het noodlot toe. Op het moment dat de man van middelbare leeftijd zijn ernstig zieke vriendin in haar auto wil helpen stelen drie laffe blagen de auto van de man van middelbare leeftijd met de hond er nog in. De hond schrikt: ‘Dit is de auto van mijn baasje!’

Razendsnel rijden de drie laffe blagen weg met de auto. ‘Brave hond.’ zegt een van de drie  laffe blagen. De hond geeft het laffe blaag een flinke lik over zijn arm en kwispelt blij. De drie laffe blagen rijden snel naar een vooraf afgesproken plek. De ernstig zieke vriendin van de man op middelbare verschijnt ten tonele. Ze is helemaal niet zo ziek!

De man van middelbare leeftijd blijkt een nieuwe computer gekocht te hebben die de niet-zo-zieke-vriendin wel kan gebruiken. Hij lag panklaar in de kofferbak. Ideaal voor Facebook!  Nadat de computer in bezit was genomen door de niet-zo-zieke-vriendin reden de drie laffe blagen de auto, met de hond er nog in, naar een plekje dat er niet toe doet om vervolgens te verdwijnen als dieven in de nacht.

De volgende dag belde de politie. De auto van de man van middelbare leeftijd was terecht en de hond, hoewel oververhit, had het avontuur overleefd. De man van middelbare leeftijd is blij dat zijn auto terug is, maar nog blijer dat zijn hond weer bij zijn baasje is. Van de drie laffe blagen ontbreekt spoor. Zijn vriendin is wederom doodziek en heeft daardoor 3 extra likes weten te vergaren op facebook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s