Joris en de lingerieafdeling

Geplaatst: 27 april, 2015 in Fictie

Joris had iets met damesondergoed. Hij kon uren turen naar dames die bh’s en ander lingerie kochten. In de avonduren droomde Joris dan van vrouwen die ondergoed aantrokken na het douchen zodat de vrouwen lekker schoon waren en naar zeep roken, met een vleugje parfum.

BraVandaag was er een mevrouw in de lingerieafdeling die bijzonder grote borsten had. Gebiologeerd keek Joris toe hoe ze haar keuze maakte. Ze koos voor een balconette. Ze keek Joris aan: ‘Wat denk je?’ Joris schrok en slikte even alvorens hij met schorre stem ‘mooi’ zei. Ze glimlachte tevreden en gaf Joris een knipoog terwijl ze een bijpassend slipje uitkoos.

“Kom,’ zei ze en als een slaafje volgde Joris de mevrouw met haar aankoop naar de kassière. ‘Wil jij het tasje voor me dragen?’, vroeg ze. Joris beefde van opwinding toen ze de deur van haar appartement opendeed. ‘Kom binnen.’ Samen dronken ze een glaasje wijn. ‘Ik ga douchen en dan mijn nieuwe ondergoed proberen,’ zei ze, ‘ik ben benieuwd wat je ervan vindt.’

Daar stond ze dan, in vol ornaat, in alle glorie in haar nieuwe lingerie. ‘Het is een zacht stofje, wil je het even voelen?’ Joris stond op terwijl een golf van opwinding hem overspoelde. Joris voelde, voelde en schrok wakker. Een natte droom. Joris stond op en verschoonde zich in de badkamer.

Toen Joris weer in bed lag keek hij even naast zich. De mevrouw sliep nog. Haar balconette en slipje lagen op de grond. Ze rook nog steeds naar zeep met een vleugje parfum. Joris had gedroomd over de mevrouw waarmee hij een paar uur geleden mee vree. Voorwaar een mooi eind van dit verhaal, ware het niet dat Joris droomde dat hij droomde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s