Het geslacht van Joris

Geplaatst: 14 februari, 2015 in Blog, column, Fictie

onderbroekJoris had zijn vader nog nooit naakt gezien, waarom zou hij ook, tenslotte had zijn vader Joris ook nog nooit naakt gezien. Toch heeft Joris een glimp mogen opvangen van het geslacht van zijn vader. De vader van Joris droeg namelijk ruime witte Hema-onderbroeken, waar de rek volledig uit was. Joris schrok nogal toen hij een deel van het uitgezakte geslacht van zijn vader kon zien.

Joris wist nu hoe zijn geslacht er ongeveer uit zou zien als hij groot was. Zo vader zo zoon nietwaar? Joris kon zich niet voorstellen dat alle volwassen mensen zulke enge geslachtsdelen hadden. Joris vroeg zich af hoe vrouwen op hem zouden reageren als hij eenmaal groot genoeg was om seks met ze te hebben. Joris werd een beetje bang nu hij wist hoe lelijk hij zou worden.

Die nacht droomde Joris over een rimpelige, harige balzak die tot zijn knieën hing. Joris droomde van mensen die naar zijn uitgezakte balzak staarden in openbare toiletten die verstopt waren, kortom, Joris had een nachtmerrie. Toen Joris die ochtend wakker werd keek hij in zijn onderbroek. Gelukkig zag alles er nog gewoon uit en Joris besloot voortaan goed passend ondergoed te kopen waarvan je niets door de zijkanten kon zien.

Gelukkig heeft Joris nooit tijd voor ‘de meisjes’ gehad, omdat hij op zijn vader moest passen en hoefde hij zich zelden, soms bij de dokter, te ontkleden in het bijzijn van anderen. Joris vond het altijd knap van de dokter hoe hij net deed alsof er niets aan de hand was. Joris wist wel beter maar soms, heel soms twijfelde hij en wilde hij aan de dokter vragen wat er met zijn geslacht aan de hand was. Gelukkig heeft Joris dat nooit gedaan, want stel je voor wat voor verschrikkelijk antwoord hij dan misschien had gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s