Voorhuidcorrectie

Geplaatst: 12 november, 2014 in Fictie

De huisarts schudde zijn hoofd. Dit was duidelijk de penis van een vrijgezel met internet. De voorhuid was misbruikt en daardoor uitgegroeid tot een willoos lubberend dood stuk huid dat een seksleven alleen maar in de weg stond. Voor de zekerheid vroeg de huisarts of hij ook rugklachten had en/of slechtziend was. Gelukkig was dit niet het geval.  De huisarts schreef een briefje voor de plastisch chirurg betreffende zijn voorhuid.

Toen de vader van Joris zijn geval voorlegde aan de plastisch chirurg was het meteen duidelijk dat een correctie geld zou gaan kosten, een verwijdering zat in het basispakket en was kosteloos minus eigen risico. Bovendien kon de vader van Joris binnen 24 uur weer met zijn piem spelen bij een correctie, bij een verwijdering zou dit enkele weken niet mogelijk zijn en bovendien zou dit een minder gevoelige eikel opleveren. Geen wonder dat besnijdenis gratis minus eigen risico is.

De vader van Joris koos daarom voor een voorhuidcorrectie. Zeker weten dat Joris genoeg gespaard had om een correctie voor zijn vader te bekostigen. De operatie duurde enkele uren en vond plaats onder lokale verdoving. Het stuk huid dat werd verwijderd mocht de vader van Joris, indien gewenst, meenemen.

Die avond kon de vader van Joris weer met zijn piem spelen. Als extraatje had de chirurg een paar ribbels in de voorhuid aangebracht voor verhoogd genot. Joris vond het niet erg dat zijn vader zijn centjes had opgemaakt. Want het bed van zijn vader schudde weer als vanouds en dat is meer waard dan een levenloos spaarvarken met geld waar Joris toch niets mee deed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s