Joris staat er alleen voor

Geplaatst: 22 september, 2014 in Fictie

In die tijd huilde Joris meestal een beetje alvorens te gaan slapen. Maar dan ging Joris dromen en fantaseren over een meisje dat hij redde van jongens die haar kwaad wilden doen. Dan nam hij het meisje aan de arm en werd het meisje helemaal verliefd op hem. Ze gingen dan knuffelen en vrijen. Joris masturbeerde dan en ging daarna slapen. Joris hoopte voor hij in slaap viel dat hij misschien nooit meer wakker zou worden maar die wens kwam nooit uit; Joris was immers gezond en sterk.

In de ochtend stond Joris meestal stilletjes op om zijn vader niet te storen. Hij at dan een boterhammetje met een kopje thee dat hij zelf zette. Het is wonderbaarlijk hoe goed een kind zich kan redden als er niemand is die op hem past, alsof er een knop omgaat die eigenlijk pas in je volwassen leven hoort om te gaan.

Op school was Joris stiller geworden. Juf merkte het maar zei niets. Juf durfde niets te zeggen uit angst dat ze er misschien naast zat. Juf kwam uit een gezin waar je keihard werd uitgelachen als je je vergiste. Joris stond er daarom net zo alleen voor als hij zich voelde. Was Joris maar iemand uit een Jihadgezin, dan werd er vast wel ingegrepen.

 

reacties
  1. maria schreef:

    wat is er toch een hoop triestigheid in de wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s