Joris heeft geen mooi lijf

Geplaatst: 4 september, 2014 in Blog, column

Joris heeft nog nooit een naaktfoto van zichzelf gemaakt. Het ontbrak Joris aan moed en bovendien zag Joris het nut ervan niet in. ‘Mensen die mooi zijn maken foto’s van hun blote lijf,’ zei Joris toen hij las over de inbraak bij iCloud. ‘Inbrekers willen iets hebben wat ze zelf niet hebben en in dit geval lijkt het erop dat het de inbrekers ontbrak aan een mooi lijf.’

Joris heeft stiekem even gekeken bij de gestolen naaktfoto’s en schrok een beetje van de schaamte die hij voelde bij het zien van al die mooie actricelijven. Joris sloot de pagina daarom vlug af. Joris houdt niet van gluurders en nu was hij er zelf even een. Joris beloofde zichzelf voortaan alleen nog gewone porno te kijken als hij geil was.

Joris heeft nog nooit een naaktfoto van zichzelf in iCloud gezet. Stel je voor dat hij het wel gedaan had, met erectie en al en dat het dan door een inbreker gestolen zou worden. Dat Joris dan op internet zou worden gezet. Stel je voor hoe Joris zich zou voelen. Dat zou ongeveer hetzelfde zijn als jij zou voelen, wat die mooie actricelijven nu voelen. Ik denk dat ik me aangerand zou voelen, misbruikt en vernederd. Ik raad u dan ook aan te ageren tegen deze vorm van aanranding en misbruik.

Joris raadt degenen aan die klaarkomen op deze plaatjes even aan hun (toekomstige) kinderen te denken die hun (naakt)foto’s in de cloud zetten. Joris wenst naakte lijven een cloud toe waar niet meer in gehackt kan worden opdat lijven vrijelijk trots kunnen zijn op hun naakte schoonheid zonder virtueel verkracht te worden door een perverse inbreker die een deur opent voor miljoenen aanranders die geilen op iets wat ze zelf nooit zullen hebben.

Eerder gepubliceerd in Krapuul 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s