Racistisch haatslaatje

Geplaatst: 2 juni, 2014 in Blog, column

De man die de aanslag op het Joods Museum in Brussel pleegde is gepakt. Zijn naam is Mehdi N. Ik ben blij dat de man gepakt is en ervoor gestraft zal worden. Want het is een misdadige, smerige, lafhartige moordenaar. Punt.

Wie er niet voor gestraft hoeven worden zijn de moslims, mensen met een tintje, asielzoekers, buitenlanders en allochtonen die al lang, of minder lang, in Europa wonen en een eigen bestaan hebben opgebouwd of willen opbouwen.

Misschien bent u een van die mensen die niet eens meer weten dat uw miserabel, armoedig bestaan vooral de oorzaak is van graaiers, bankiers (en politici):

Want het zijn moslims, de moskeeën, haatbaarden en kopvoddendraagsters die hen dit leed aandoen. Buitenlanders komen hier om te profiteren van onze rijkdommen!

Helaas moet ik de mensen die dat geloven teleurstellen; de belangrijkste oorzaak van uw miserabel, armoedig bestaan komt voort uit de crisis die banken en graaiers hebben veroorzaakt. Dat zijn de mensen die van uw rijkdommen geprofiteerd hebben en nog profiteren.

Bankiers en graaiers hebben uw rijkdommen weggeplukt en omdat u dat lijkt te zijn vergeten kunnen ze dit blijven doen.

Nogmaals, ik ben net als u blij dat deze lafhartige moordenaar is opgepakt. Ik ben net als u blij dat hij gestraft wordt. Maar ik verzoek u, laat mensen met een tintje er verder buiten. Laat de moslims nu eens met rust. Vraag moslims en bevolkingsgroepen die niets met deze laffe aanslag te maken hebben nu eens niet ‘afstand’ te nemen.

Het zijn gekken en eenlingen die dit soort idiote aanslagen plegen. Hoedt u daarom voor de aasgieren die hier een racistisch haatslaatje uit willen slaan. Trap er eens een keertje niet in. De oorzaak van uw miserabel leven ligt niet bij gekleurde buitenlanders. Nogmaals, u moet bij de bankiers en de graaiers zijn. Zij verdienen uw woede en zij lachen in hun vuistje omdat u al lang vergeten bent waar u ook alweer zo boos om was.

Eerder verschenen op Krapuul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s