Eubola

Geplaatst: 21 mei, 2014 in Blog, column

Ik ben wel een beetje geschrokken van de uitspraken van Le Pen over ebola. Want stel je voor dat zieke ebolalijders de grens gaan oversteken via het zo-lek-als-een-mandje-land Italië. Daar hebben jullie nog niet aan gedacht! Dat Europeanen ebola krijgen van West-Afrikaanse vluchtelingen. Paniek, blaren, builen, pus en dood voorspel ik u. En dan moeten we vluchten naar een veilige plek waar geen ebola voorkomt.

Afrika is een groot continent waar nog ruimte zat is voor goed ontwikkelde, kiemvrije Europeanen. Ik denk dat we dan het beste naar Zimbabwe kunnen gaan, het is een vruchtbaar land, iedereen wil er weg en Robert Mugabe is makkelijk te verjagen. We maken een ebolavrije staat waar geen Afrikaan in mag komen en we noemen het land Eubola, wat refereert aan het werelddeel waar wij vandaan komen en de ziekte waar wij Europeanen nooit aan ten onder zullen gaan. Onze nieuwe munt wordt de Eubo. Grapje!

We maken het land rijk, rijker dan alle buurlanden. We zullen als rijk land ervoor zorgen dat er geen armoede binnen komt. We maken een sterk leger en bewaken onze grenzen als de beste. Want het is ons land, ons geld en onze rijkdom. We sturen alle buitenlanders naar Europa. Dat willlen jullie toch zo graag? Dan zal hun land ons land zijn en zul je zien dat wij de besten zijn. Onze god, ons ras, onze cultuur en niet te vergeten, ons geld.

Is dat geen mooie Eubolese gedachte?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s