Contactadvertentie

Geplaatst: 29 april, 2014 in column

Ik ben het volgroeide deel van een Siamese tweeling. Mijn tweelingbroer is met zijn rug vergroeid aan mijn heup. Mijn broer is gestopt met groeien toen wij nog in moeders baarmoeder zaten. Hij is ongeveer drie centimeter groot, maar alles zit erop en eraan; handen, voeten, hoofd, alles. Alleen is hij ontzettend klein. Met een vergrootglas kun je hem het beste zien. Ik heb kleertjes voor hem gemaakt zodat hij niet steeds bloot aan mijn heup hangt. Ook heb ik piepkleine spulletjes voor hem gemaakt zoals kopjes, schotels en bestek en zo. Iedere dag moet ik hem verzorgen, was ik hem om zijn snoetje en kam en knip ik zijn haartjes. Verder scheer ik hem een keer per week met, voor dat doel gemaakte scheermesjes. Helaas kan hij niet praten en is hij verstandelijk gehandicapt.  Wel kan hij geluid maken dat je kan horen als je een sterke microfoon bij hem zet.  Gelukkig is mijn broertje niet doof en heeft hij geen lichamelijke afwijkingen. Hij kan eenvoudige vragen beantwoorden met het ja knikken en nee schudden van zijn hoofd. Natuurlijk is het ook wel eens lastig dat ik mijn broertje steeds meetors. Ik masturbeer bijvoorbeeld graag en ik vind het leuk daar een pornootje bij te bekijken. Mijn broertje kan zien en horen wat ik aan het doen ben. Je begrijpt, dat is niet altijd een pretje. Mijn broertje van mijn heup laten verwijderen is ook geen optie; hij zou de ingreep niet overleven. Dat wil ik hem natuurlijk niet aandoen. En nu komt het:

Ik zoek een vrouw die in dezelfde situatie zit als ik. Iemand die me begrijpt en die ik begrijp. Opdat we samen lief en leed kunnen delen.

Mocht jij, lief meisje, net als ik eenzaam zijn, een  Siamese tweeling zonder lichamelijke afwijkingen van niet meer dan drie centimeter bij je dragen en belangstelling hebben in een relatie met iemand die je begrijpt, neem dan contact op. Kinderen en grote borsten zijn geen bezwaar. Huidskleur onbelangrijk. Geen Fin. bed. Alleen serieuze reacties worden beantwoord. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s