Eerlijk duurt het langst

Geplaatst: 9 maart, 2014 in Fictie

Ze stonden tegenover elkaar, zoals afgesproken om twaalf uur op het plein. Er was maar één uitkomst mogelijk en dat was dat de geprovoceerde jongen overhoop geknald zou worden. Immers, de jongen stond tegenover de snelste schutter in de buurt. Een schurk die voor de lol mensen overhoop schoot. En hij, hij was een jongen die de eer van zijn vriendin wilde verdedigen omdat de schurk haar onzedelijk betast had.

Nu was het wachten op de twaalfde slag van de klok, dan zou er getrokken en geschoten worden. En op de twaalfde slag trok de schurk zijn pistool en schoot drie maal alvorens de hand van de jongen maar in de buurt van zijn pistool kon komen. Maar het pistool van de schurk weigerde. Al wat je kon horen was een ‘klik, klik, klik.’

Nu kon de jongen wraak nemen en een eind aan het leven van de schurk maken. De schurk keek de jongen met kille ogen spottend aan toen de jongen zijn pistool op het hart van de schurk richtte.

Alvorens je de knal kon horen lag de jongen al op de grond. Dood als een pier. De schurk had namelijk een handlanger, voor het geval dat. En die schoot met zijn Winchester een gaatje in het hoofd van de jongen. Immers, de schurk was veel sneller en daarom was het niet meer dan eerlijk dat de jongen overhoop werd geschoten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s