Ik heb respect voor Aretha Franklin

Geplaatst: 25 februari, 2014 in column

Ik moet even aan mijn moeder, die dit jaar 87 hoopt te worden, denken als ik een recente foto van Aretha Franklin tijdens een optreden zie. Ik zie aftakeling in al zijn schoonheid.aretha

De door de gemiddelde anti-ager verafschuwde vleugels onder Aretha’s armen zijn ronduit legendarisch te noemen. Volgens mij is Aretha nog nooit onder het mes van een plastisch chirurg geweest.

Ik vraag me af of ze aanbiedingen heeft gekregen om haar gezicht strak te trekken, haar neus recht te zetten, haar vetrollen laten wegzuigen en de vleugels onder haar armen te laten verwijderen.

Ik vraag me af of L’Oréal ooit bij haar langs is geweest voor een commercial, om te laten zien hoe je de 36 tekenen van veroudering kan bestrijden, of Andrélon langs is geweest om iets met haar haar te doen. Misschien is Nespresso bij haar geweest voor een koffiecommercial, waarbij geile jongens achter haar aanrennen als ze herkent wordt?

Aretha wordt dit jaar, op 25 maart, 72 jaar. En iedere jaarring staat duidelijk op haar prachtige ebbenhouten lijf afgetekend, zoals het hoort. Respect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s