Kent u die aardappels?

Geplaatst: 9 januari, 2014 in column, Dingen van de dag

Aardappels schil ik altijd zo dun mogelijk, en daarvoor gebruik ik een Kuraidori mes. Ik heb 3 messen van Kuraidori, keurig in een Kuraidori messenblok. Ik slijp mijn messen regelmatig, om ze scherp te houden. Maar ik wil het hebben over aardappels. En dit keer komt dat door een bedorven sperzieboontje.

Kent u die zachte, verrotte aardappels die je per ongeluk te stevig beetpakt, waardoor ze als een overrijpe puist open spatten, en hoe dan het vocht de hele huiskamer en jezelf doet stinken, naar iets waarvoor nog geen woord voor bedacht is? Ik moest daar even aan denken toen ik bij het punten van de sperzieboontjes een verrot, met wit dons beschimmeld boontje tegenkwam, en de aardappels nog moest schillen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s