Harige vingers

Geplaatst: 26 augustus, 2013 in column

Een kind was hij nog maar, toen hij voor het eerst die kriebel in zijn kruis voelde. En ontdekte hoe hij een orgasme bij zichzelf kon bereiken. En hij rukte tot hij een ons woog, weke hersenen had, rugklachten kreeg en er haar tussen zijn vingers groeide. Zijn moeder vroeg raad aan de dokter. De dokter gaf speciale handschoenen aan zijn moeder. Nu kon hij niet meer masturberen.

En hij vroeg raad aan een van zijn vrienden. En die kende een meisje. Die woonde ver weg. Aan de rand van het bos. Die wilde hem vast wel helpen. En op een mooie zomerdag liep hij naar de rand van het bos. Daar zag hij het meisje. Ze was mooi en lief. Ze had zelfs bloemetjes in haar haar. Vol medelijden keek ze naar zijn erectie. En ze deed zijn handschoenen uit. En kon hij masturberen tot hij een ons woog. Tot zijn hersenen nog weker werden. Tot hij door rugklachten overmand niet meer kon. Daarna trok het meisje hem de handschoenen weer aan, over zijn harige vingers. En hij mocht zo vaak komen als hij wilde. Hij werd verliefd op het meisje, en wilde met haar naar bed. En dat vond ze goed, en ze deed haar broek uit. Toen zag hij dat ze een metalen onderbroek droeg, met slot en al. En zij deed zijn handschoenen uit, en hij schroefde voor haar de metalen onderbroek los om daarna te ketsten ze tot ze een ons wogen.

Toen de jongen achttien werd mochten zijn handschoenen uit. Met zijn weke hersenen vroeg hij de ouders van het meisje aan de rand van het bos om haar hand. Haar ouders keken naar de jongen met zijn zwakke rug en zijn harige vingers. En je raadt het al, het antwoord was nee, je weet wel waarom.

Het meisje was inmiddels zwanger geworden van de jongen en kreeg een zoontje. Een mismaakt jongetje, zonder ruggengraat, met harige vingers en hersenloos hoofd. En voor het goed en wel geboren was, was haar zoontje al overleden. En dat allemaal omdat ze gevreeën had met een onaneerder.

Daarom jongens, kijk uit voor je stijve piem, want die is alleen bedoeld voor plassen tot je getrouwd bent. Meisjes, kijk uit voor jongens met harige vingers, zwakke rug en weke hersenen, want hoe lief ze misschien ook zijn, er komt alleen maar ellende van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s