Vals spel

Geplaatst: 26 juli, 2013 in Fictie

Hij was veel sterker. Ze ontspande, en richtte het hoofd zijwaarts, de ogen gesloten. Het moment dat dat hij zijn stijve lul in haar weerloze kut kon drukken was aangebroken. Voorzaad drupte op haar schaamlippen, alsof het een oliespuit was, om het neuken voor hem te vergemakkelijken. Hij verbaasde zich erover, hoe nat haar flamoes was. En hij zag hoe ze voorzichtig haar ogen naar hem opsloeg. Ze stak haar wijsvinger in haar mond. Zoog er op. Een golf van opwinding maakte zich meester van zijn onderlijf. ‘Waarom stop je nu?’, vroeg ze met neergeslagen open? ‘Je speelt vals,’ zei hij, ‘je mag het niet lekker vinden.’

Hij probeerde haar nu wat bruter te verkrachten. Vergeefs. Ze was te nat, te geil, en te hulpeloos. Door haar overgave werd zijn roede machteloos en moest hij wel klaarkomen.

Je speelt vals, zei hij kreunend, en trok zijn halfharde pik uit haar druipende flamoes. Schaamteloos hield ze haar benen wijd. ‘Was het wat je er van verwachtte?’, vroeg ze quasi geïnteresseerd. Haar knieën openden en sloten zich speels. De natte lippen van haar poesje maakten een smakkend geluid.

Een verkrachtingsscène met haar was voor hem te heet, voor haar een manier om te laten zien wie de baas in bed was. ‘Slappeling!’, riep ze lachend, en draaide haar rug naar hem toe. Zachtjes gleed zijn hand langs haar mooie, gladde, ronde heupen. Ze schokte even bij zijn aanraking en keek hem verlangend aan. Maar hij kon niet meer.

‘Donder dan op,’ zei ze onverbiddelijk, ‘aan een uitgeperst sinaasappeltje heb ik niets. En hij droop af: een schlemiel, wiens roede het aflegde tegen haar flamoes die, gelijk een spin met haar prooi in een dodelijke omhelzing, al het leven uit hem had gezogen.

En zij, ze nam een bad, belde een vriend, een volgend slachtoffer die haar misschien, maar waarschijnlijk niet, kon laten voelen wat een goede beurt vermag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s