Dood door rukken

Geplaatst: 19 juli, 2013 in column

De gedachte: Stel dat ik een hartaanval krijg en sterf, nu ik aan het masturberen ben, overvalt me meer en meer, ter plekke, met mijn piemel in de ene- en een tissue in de andere hand.
Als jonge jongen lachte ik me altijd helemaal te pletter als ik zoiets hoorde, want dat is toch hilarisch. Een ouwe lul langs de kant van de weg in zijn auto. Dood door rukken.

Het begon toen ik merkte dat ik kortademiger werd. En me zorgen begon te maken. Ik heb daarom een stresstest laten doen: alles goed.
Maar toch, het blijft knagen.
Masturberen wordt sowieso lastiger nu ik wat ouder word. Het duurt langer en ik ben minder fit dan 35 jaar geleden. Iedere keer als ik bezig ben krijg ik een lamme arm en moet ik pauze nemen. Je kent het wel: slagroom kloppen wat niet wil opstijven, dat gevoel. En vaak begint mijn schouder dan zeer te doen: Is dat mijn hart? Want ik heb gelezen dat hartklachten zich vaak uiten in schouderpijn en zo. En dan komt de gedachte: Stel dat ik een hartaanval krijg en sterf, nu ik aan het masturberen ben, heel snel boven.
En van de stress krijg ik dan weer hartkloppingen. Meestal geef ik het dan maar op. Masturberen is een heel gedoe als je wat ouder wordt.
Mijn zwager van 61 heeft een pacemaker gekregen. Vorige week. En ik kon alleen maar aan masturberen denken.

Of je kan masturberen met een pacemaker. Zou hij dat aan de specialist gevraagd hebben? Zou ik wel doen. En misschien kan hij nu veel beter masturberen. En rukt hij zich nu het apelazarus.

Ik laat mijn piemel los en voel aan mijn schouder. Ik heb een lamme arm. En ben een beetje kortademig. En mijn schouder doet zeer. Ik gooi mijn tissue weg. In de prullenbak. Voor het geval ik een hartaanval krijg. Om te voorkomen dat ik dood gevonden word met een kwak op mijn buik en mijn broek op de knieën, en door een of andere snotaap wordt uitgelachen omdat ik mijn orgasme niet overleefd heb.

reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s