Journalisten, maak eens een vuist tegen de PVV!

Geplaatst: 2 juli, 2013 in column

Iemand kan achterlijk zijn. Het zij zo. Iemand kan ook achterlijk doen en er mee wegkomen. Er zelfs populairder mee worden. Dit keer heeft de racistische islamkritische PVV bedacht de zender NPO1 om de dopen naar PvdA1. Mede omdat programma’s als ‘De Wereld Draait Door’ en Pauw & Witteman op die zenders uitzenden.

* Zucht *

Ik ga er niet op in. Het is te treurig voor woorden dat de Partij Tegen de Islamvrijheid zich op deze manier weer in het nieuws weet te dringen. Zonder dat die idioten ook maar een beetje uitgelachen worden. Het is nieuws. En geen journalist die hoont. Ze durven niet.

Ik wacht op een krant die de PVV durft weg te honen. Belachelijk te maken. Deze onzin moet stoppen. Want voor je het weet gaat er een blonde Indo met blauwe ogen de dienst in Nederland uitmaken. En zal weldenkend Nederland het lachen vergaan. En moeten we met zijn allen op ons eigen Tahrirplein gaan demonstreren.

Media, help dat gajes terug te jagen naar het riool waar ze vandaan komen. We hebben jullie nodig!! Het zijn laffe racisten islamcritici die jullie en ons de bek willen snoeren. En ze lijken verdomme nog succes te hebben ook.

Maak eens een vuist!

Eerder getikt voor Krapuul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s