Geile Leraren

Geplaatst: 15 juni, 2013 in column

Zo hadden wij vroeger, in het midden van de jaren 70, een lerares Nederlands. Wij (de jongens) noemden haar ‘juf.’ En we riepen blijmoedig ‘juf juf!’ als ze een vraag stelde. Omdat ze ons uitdaagde met haar decolleté. Omdat ze van ons hield. Alle jongens zaten vooraan. Ze genoot van die aandacht. Ze was met recht een MILF. En dat wilde ze ook zijn.

Niemand ging naar pappa of mamma om te klagen. Want de jongens genoten, en de meisjes keken af. Ze konden iets leren van haar. Hoe je een jongen om om je vingers kan winden, hoe je aandacht krijgt.

En de meisjes droegen mooie korte broekjes, en rokjes, waaronder je, als je goed oplette, een prachtig slipje kon ontwaren. En er waren nonnen die conservatief en streng les gaven, maar nooit heb ik iets gehoord over een kledingvoorschrift.

Misschien dat de heren docenten van tegenwoordig iets te veel porno gekeken hebben en zich schamen, schamen voor wat ze met die meisjes in zomerse kleding zouden willen doen. En dat de dames docenten jaloers zijn, omdat hun eigen billen en benen overwoekerd zijn met cellulitis.

En daarom moeten meisjes zich afdekken en zich leren schamen. Schamen voor hun ontluikende vrouwelijkheid en hun seksualiteit. Schamen voor hun schoonheid. Om te voorkomen dat docenten geil en/of jaloers worden.

Overigens krijg ik altijd een stijve van verpleegsters in ziekenhuizen. Vooral als ze naar me glimlachen. Niet dat ik ooit kijk naar filmpjes met verpleegsters. Dat soort dingen doe ik niet.

Advertenties
reacties
  1. Desiree Felen schreef:

    🙂 Hee Defrysk, weer een sappig stukje. Ik mis je op 120w. Wilde er al een discussie van maken. Heb je er genoeg van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s