Wesley en Yolanthe: Echte liefde

Geplaatst: 31 mei, 2013 in column

Wesley Sneijder houdt van zijn Yolanthe. Daarom wil hij opnieuw met haar trouwen. Omdat het echte liefde is. Gewoon van je partner houden is niet genoeg. Het moet ‘echt’ zijn. Daarom houd je zo nu en dan een nep-huwelijk. Nep is het nieuwe echt. Yolanthe is niet bang voor haar geluk. En om dat te bewijzen gaat ze nep-ja zeggen tegen haar Wesley. Om het echter te maken.

Mijn vrouw is ook dol op echt. Zo komt ze iedere keer als ik haar neuk klaar. En ze zegt dan dat ze echt klaar gekomen is. Met gekreun en gehijg waarvan de buren echt geen brood lusten. En ik zeg dan dat ik echt genoten heb en echt van haar houd. En zo zijn we samen gelukkig. Echt-gelukkig bedoel ik dan. Omdat de kinderen de deur nog niet uit zijn houden we het echt. En dat de kinderen ooit de deur uitgaan is ook echt. Ze kunnen echt niet wachten. Dat is echt al jaren zo.

Daarom ga ik zo nu en dan naar de hoeren. Om me er van te vergewissen dat ik het nog echt kan. Ik ga dan verkleed als bekende voetballer en mijn hoer is dan, om het nog echter te maken, verkleed als Yolanthe. En zo kan ik dan even uit de harde realiteit ontsnappen en een echt hoogtepunt bereiken tijdens een echte consummatie van een echt nep-huwelijk. Nog echter dan die van Yolanthe en Wesley.

Natuurlijk weet mijn vrouw van echt niets. Dat zou echt verschrikkelijk zijn. Voor haar en mij. En de kinderen niet te vergeten. Daarom breng ik haar iedere week een bosje bloemen. Omdat ik echt heel veel van haar hou. En om het echt te houden wil ik opnieuw met haar trouwen. Net als Wesley en Jolanthe. Want het is de enige manier om te kunnen bewijzen dat ik het echt meen met haar. En dat het echt liefde is.

Eerder verschenen in Krapuul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s