Russische mensenlever

Geplaatst: 24 maart, 2013 in column

Boris Berezovski, een echte Rus wiens doodsoorzaak tot nog toe onduidelijk lijkt.

Geen polonium, geen enge chemische stofjes, maar een foie gras. En niet zomaar een foie gras, maar een Russische foie gras, gecultiveerd op Russische wodka. Een foie gras die je doet watertanden, een foie gras waar een Michelinrestaurant een vierde ster voor zou krijgen. Dat is de doodsoorzaak van Boris.

Helaas zal de lever van Boris nooit op de menukaart verschijnen. Dat doe je immers niet. Maar als het zou mogen: Russische mensenlever, met een glaasje rode wijn.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met ganzenlever gebakken met appels en Calvados.
Wel uitkijken, want voor je het weet heb je het met de PvdD aan de stok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s