Alligatorpiemel.

Geplaatst: 24 februari, 2013 in column, Dingen van de dag

Lang, heel lang geleden, zelfs voordat de mens bestond, viel het een alligator-dame op dat haar versierder een penis van 7 centimeter had. Al gauw kwam ze erachter dat de heren alligators allemaal een penis van dat formaat hadden. In erecte toestand nog wel.
Toen ze dit vertelde tijdens een theekransje van de alligatorvrouwenvereniging barstten ze allen in lachen uit. En, zoals je weet, als een alligator lacht, dan wordt er hard gelachen. Hierdoor werden de heren alligators zich bewust van hun naaktheid. Ze besloten hun geslacht te verstoppen en de dames nooit meer iets te laten zien van hun roede. Deden de heren dit eerst nog met vijgenbladen en andere hulpmiddelen, door evolutie verdween de penis in het inwendige van de alligator, in voortdurend erecte toestand.
Zo kunnen de heren op de meest onverwachte momenten toeslaan bij de dames die, voor ze goed en wel doorhebben wat er gebeurd is, bevrucht zijn door een geile alligator die gezegend is met een enorm grote bek en een goed verstopte stijve alligatorpiemel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s